Luciatåg


Xmas #3


Xmas #2


Xmas #1


God jul mina djur

Åh rubriken rimmade nästan! här är i alla fall mina små djur :)

Instabilder


Lite instabilder :) Hahah den nedersta är rätt
hemsk men iaf. Låg och sov och daden efter vaknade
jag upp med en blå tira. Vet i fasen va ja gör i '
sömnen,haha.
 

panik!

De ee julafton imon och jag vet inte vad ja ska ha på mig..hehe typiskt mig ;) De löser sig! Är förkyld som en gnuv så ska sova tidigt och bli friisk (Y) gonattpuss på er!

even angles will fall


New years eve

Som ni kanske kan räkna ut så ska jag ha dena här klänningen på Nyår :) Kommer bli super kul, ska fira med mina brudar, gonna be crazy! 

framtid

Tjenare bloggen :) Tänkte skriva lite om mina framtidsplaner. Min plan 
just nu är att välja gymnasium och linje och jag hade tänkt att läsa på
Mimers och så nu lutar det åt Natur, vill inte stänga dörrarna till att kunna
bli läkare ;) Efter gymnasiet är planen att jag och mina änglar clara och 
lollo ska dra till USA och vara aupairer i ett år och sedan plugga cirkus
4-5 år till i Sverige :) Sen flytta till USA igen, köpa/hyra en mysig liten
takvåning där vi tre ska bo. Så ska vi såklart lära oss att surfa,haha
Känns som mitt mål med livet just nu,haha. 
 

kollage


miss it

 

like crazy

Charmig bild,haha. Den fotade jag o frida i typ november, svinkallt! 

osäker

Åh så osäker ja e på gymnasie-linje-val! De står mellan Ekonomi, Teknik och Natur.. fast de lär bli ekonomi eller natur, men vad ska ja välja?!  De känns som ett livsavgörande val men riktigt så farligt är de väll inte men iaf.. 
Panik,hehe. Men nu orkar ja inte tänka mer.. har ont i halsen och vill sova :)
Natti!

ledesen

Asså förlåt för alla dessa gamla bilder!  Ska fota ny men att fota Sverige i denna årstid är la så där roligt. Grått, gått och GRÅTT.. kul..? nepp. Men ska fota lite imon ´.. min dag börjar tidigt då ja har lovat att hjälpa brorsan att måla och tvätta hans epa osv..ja är väldigt snäll (Y) hoppas tomten gillar mig.. hehe 

Stockholm #3

Vill åka hit snart igen ! 
Hälsa på lite friends och shoppa,hehe. Träffa kusinerna, mysa runt och bara njuta av den vackra staden helt enkelt ;)

summer #9567

Här är två gamla bilder från i somras,lite  överredigerade men de va tanken ;)

God jul och gott nytt lov!

ÄNTLIGEN ! 
Underbart med jullov! Har ju gått och väntat på de sen höstlovet tog slut,haha. I skolan så såg  vi på några modiga elever som sjöng, rektorn höll sitt tråkiga tal, så lekte vi (standard) så fick vi betygen och fick säga god jul o gå hem :) AS GÖTT! Är helt obeskrivligt. Nu har jag precis tagit en fika med sis och tänkte lägga mig o kolla film, har tyvärr ont i halsen (lovet har knappt ens börjat o ja e redan sjuk..?) precis som de brukar bli!
Så nu blir de mysa ner mig i täcket , ta en klunk whiskey o några halstabletter och hoppas på de bästa :)
go jul!

yolo

Haha de är inte lika lätt att skriva yolo om de ser ut,haha ;)

...


swag

Söt bild!haha.. innan plojfotot ;)

guld

Bild från weheartit!
Hallå hallå! 
Idag så var de typ sisat halvriktiga dagen i skolan , skönt! Vi har pysslat och haft de mysigt.
Vi slutade vid två men så frågade textil-läraren om ja kunde typ vicka lite för en annan lärare
och så fick de bli, så satt i 2,5 timmar och hjälpe massa barn att sy Ipadsfodral :) Sen drog 
jag hem till Lucas en stund och vi gick ut och gick bland annat, i alla minusgrader,haha. Sen
åkte ja och handlade, kom hem, så kom jullle över och vi pratade igenom livet och nu tänkte ja 
anntingen se film eller träna, vet ju va jag borde göra.. ska bara skaffa mig lite ork först ;)
puss

Inspoo


tränat

Så, har precis tränat styrka/kondition :) Alltid lika jobbigt innan, men alltid lika underbart efter ;) Kommer sova gott inatt ! 

62 sötisar o några till

Fick en fråga av en bloggläsare som undrade vad jag hade haft för djur och hur många. Denna listan kan göras rätt lång, 2 marsvin, 3 katter (varav 2 hemlösa som jag matade med köttbullar när ja var mindre, sen började resten av familjen gilla dom , så dom fick bo kvar ;), 2 hamstrar (en lever), 62 kaniner, tror de var alla :) Kaninerna blev ju en favorit ;) Trots att dom lett till ett sjukhusbesök, flera timmars jagning för att få tag på dom och en si så där 100 bitmärken ,haha ;)

pepparkakor

Känner mig lite efter när de gäller julbak och sånt, har ju för fasen inte rört en kavel eller bakat pepparkakor än :o Fast pepparkakor man gör själv är ju enligt mig inte god vilket fall men de spelar ingen roll, de ee ju tradition ;)

6 timmar!?

Tjenare tjenare!
Idag har det varit ännu en onödig dag i skolan, men de var väll trotts allt ganska okey. Tur att jag har min friens , de är dom som får mitt liv att rulla ;) Hade tänkt att isbada efter skolan , så ja kom hem , skulle packa badkläder, somnar tyligen..? och vaknade nu, 6 timmar senare.. så var de mörkt och då funkar de inte o isbada så de får väll bli nån annan dag då :)

Stan

Bild:Google 
Hejsan hejsan! Idag så har jag varit i stan med eric, super mysigt! Vi har handlat klart dom sista julklapparna ,fikat ,gått vilse.. aa super mysigt med andra ord ;) haha. Ja kan så klart inte säga vad vi köpt men snygga grejor blev de :)

tonight

Tja tja bloggen!
Min dag idag har bestått av städning, pluggning,osv. Ikväll så kommer massa trevligt folk hem till mig, kommer bli super mysigt! Ska försöka ta lite bilder i mörkret som kanske kommer upp här senare ;) 
pöss

shoes dear shoes

Asså skor och kläder är enligt mig de bästa som finns (inom mode). Alltid lika kul att 
köpa! Jag skulle verkligen vilja ha ett par gula klackar som inte är för höga. Kanske 
bara ett par riktigt gula ballerina att gå runt i på sommaren :) Älskar gult, man blir så
glad av den färgen, hihi. 

inspiration

Underbarare bild får man ju leta efter, sjukt fin!

inspiration

Klockren! (Y)

winter #2


...


high heels

Var på ett mysigt julbord häromdagen men några friends och hade på mig dom här dit. Shit va halt det var att gå i dom i snön/isen haha. Dom får nog gå i ide ett tag och användas igen till våren ;)

You make me smile :)


svimmat

Tja bloggen! 
Min dag idag har varit väldigt händelsefull kan man säga. Vi har haft luciatåg i skolan, tre stycken! De gick ju ganska bra på de första för då fanns de fortfarande syre i salen men vid de andra så blev de bara sämre och sämre luft och några svimmade av..Sen vid tredje så hade ju alla ljus tagit över syret (vi va lixom 64 pers,bara i luciatåget) så då slocknade typ 8 pers ,haha. Bland annat jag, kändes så himla konstigt för allt började glittra och golvet snurra..sen blev de svart så minns jag inte så mycket mer än att jag vaknade upp på golvet. Men de gick bra i alla fall, blåste ut ljuset innan ja däcka iaf ;) Fick dock sjuukt ont i huvudet efter det så åkte till församlingshemmet och sov en stund , sen kom alla konfirmander och förstöre min sovstund, men de var dags att vakna då :) haha

Inspiration

 

hela världen glittrar

Hejsan hejsan :) Jag ligger just nu i min säng vilket jag gjort sen jag kom hem från skolan. Har varit så himla yr idag och massa huvudvärk och allting glittrar. Så när jag kom hem så började det svartna för ögonen så har legat och sovit sen klockan 4 typ,haha. 
Hoppas de går över tills imon ;) 
 

hair

Ja ni.. Ja vet inte riktigt vad ja ska göra med mitt hår. Tänkte eventuellt lägga i lite askblonda slinor och några mörkare :) Tror de kan bli snyggt men skulle vilja göra de lite mer till somaren så mitt hår kommer väll att bli ombre om jag inte färgar det tills dess så vi får de hur de blir :)

10 000 meter

Go kväll mina kära läsare :)
Imorse när jag vaknade hade jag sån himla huvudvärk så ja stannade hemma. Varje gång mitt hjärta slog så dunkade det till i huvudet, inte kul! Iaf , chillade och pluggade hela dagen. Sen när huvudvärken äntligen gått bort så stack jag iväg till Sportlife med mina tjejer :) Kul och svettigt blev det! Vill inte tänka på hur sjuukt mycket träningvärk jag kommer ha imon,haha. Först gick vi mest runt på gymmet och provade lite olika maskiner sen tränade jag rodd i nån timme. Så körde först lite blandad styrka , mest armar och mage sen 10 000 meter rodd. De va as gött och köra rodd, nackdelen var bara att jag fick bränmärken på handflatorna så har fått tejpa ihop dom nu. De gör så himla ont när man stöter till något annars.
Detta var min måndag :) Väldigt go faktiskt!
 

sunday

Så! Precis tränat klart för idag, fy va de bränner i armarna ,haha. Min dag idag ser ut som en vanlig söndag, vaknade vid 10 och började dagen med att plugga. Så j***a mkt i skolan så jag blir galen men man ska ju inte gnälla, gymnasiet blir värre ;) så ja pluggade, pluggade, pluggade och sen tränade och nu pluggar jag igen. Ser fram emot jullov! haha :)

beauti sis


plugga, träna, film

Har pluggat så himla mycket diag så nu orkar jag snart inte mer ..men ska hålla ut lite till sen se en go film och träna :) Skön kväll blir det i alla fall!

Ice princess

Klickade dessa bilder på syrran förra helgen. Stackarn, hon fick ha vit spetsklänning och lägga sig i massa frost/snö, lösögonfransarna hon hade  på sig är inte heller det skönast att bära..+ att hon fick lösögonfranslim i ögonen. Men tuffa tjejer lipar inte för de ;)

frozen

Hallå hallå :) Verkligen gossig lördag. Vaknade vid 9 av ett ret-host-anfall och smög upp så jag inte skulle väcka claris o lollo. Så satt jag och pluggade So för har Islam-prov på måndag. Sen när dom två vaknade till liv så lyste solen in genom fönstret och det var helt vitt och frostigt och vackert ute. Så gick vi in och åt en härlig lördag frukost i lugn och ro. Sen har vi snackat, skrattat och skrattat lite mer + PLUGGAT. Helt okey lördag faktiskt! Så nu ligger jag nerkrypen i min säng och pluggar (igen) + pillar lite me lite bilder ni ska få se sen ;) 
 

sienist

Så otroligt läskig film. Brukar bara sitta och skratta åt skräckfilmer (för dom är så j***a dåliga) men den här va så himla läskig så 
får hålla mig för att inte lipa :( Rekomenderar den till alla som vill ha mardrömmar!
Jag såg den INTE frivilligt, de skulle jag aldrig göra.
Ha de bra och ett tips , se den inte!!

superduper arg

Hejsan hejsan :) Alltså är så glad att denna dag äntligen är över, de har varit en så sjuukt jobbig dag bara. Började med att pappa och mamma skulle åka klockan 7 till stan och jag börjar ju inte förrän 08:15  så jag undrade hur jag skulle komma till skolan.. så körde dom mig endå men jag var verkligen super piss of för hade ju knappt vaknat lixom.. så kommer jag till skolan och vi såg inte film på spanskan som våran lära lovat, vi hade en as jobbig mattelektion...skulle ha massa underbara konfirmander efter skolan men var så trött så jag tillförde väll typ ingenting. Plus att jag fick massa huvudvärk. Sen hade jag utvecklingsamtal vilket gick väldigt bra även fast jag var galet trött och nu har jag suttit och pluggat med syrran och hjälpt henne med matten så nu ska jag äntligen få göra det jag längtat efter hela dagen, nämnligen dra täcket över huvudet och bara sova :) 
Vi hade i alla fall en kul idrottslektion då vi hade redskapsgympa och det gick bra och var jobbigt så känns bra i musklerna ;) Så har varit ganska sugen på att bara slå nån idag (därför fick de bli den här bilden, den visar min känslor,haha) men har faktiskt inte gjort det.. inte så hårt i alla fall :)
Gonatt!!

wantis

Vill ha dom här! Dom ser så gossiga ut :)
Lättmatchade med ett par svarta jeans,
typ vanliga eller lackade ;)

Bruna ögon

Har redigerat till bruna ögon :) Min är egentilgen typ grön/röda.

winter #1


home, dear home

Så här ser det ut i min lilla lägenhet :)

Sveriges sämsta humor



 
Hejsan
Idag så har vi varit på en moské och en synagoga i göterborg :) Det var mysigt i början när vi var på moskén. Det var väldigt intressant och så, men sen när vi kom till synagogan så var det en gubbe som pratade och han gjorde det så himmmmmla ointressant.Han bara rabblade massa årtal så det ver verkligen superduper tråkigt. Pricken över i var att han hade Sveriges sämsta humor så man skrattade bara åt hur dålig den var..Men nu är jag i alla fall hemma och ska plugga lite sen träna :) Ha de gött!
poss

Want inspiration

Åhh, jag har alltid väldigt mycket ideer när det gäller fototeman och syprojekt men när det kommer till kläder.. tycker det är roligt när dom är nya så använder man dom några gånger sen så tröttnar jag på dom på ett kick och så ligger dom i garderoben och tar plats. Skulle behöva lite ny inspiration till min garderob för det går att sätt ihop fina outfits som man inte ens tänkt på tidigare om man bara har lite inspiration ;)

mjölksyra

Hejsan hejsan! Börjar äntligen friska till från min bihålsinflammation så har börjat träna lite lätt igen. Så nu när jag ska skriva så har jag massa mjölksyra i armarna så stavar fel på massa ord,haha. Dagen idag har varit så där halv seg.. Känns som om det aldrig ska bli jullov :/ Jag har inte lyckats få in bilderna jag klickade på syrran i helgen för datorn strular men ska försöka fixa de imon ;) Gammal bild från en fridrottsträning för någon sommar sen :)
 

tattoo


Åhh vad jag vill tatuera mig! På fingret, på handleden , på vristen,i nacken, ...så himla fint med små texter eller små svalor typ :)

Hej i mitt vinterland :)


änglar

Hallåhallå :)
Min eftermiddag har spenderast med mina små änglar. Asså det är obeskrivligt hur mycket vi tre kan skratta när vi är med varandra,haha. Vi har pluggat lite, gjort  mat, kollat film, flummat runt och ätit glass :) Riktigt go eftermiddag! Jag avrundade kvällen med att träna på cosstrainen en halv timme och sedan 10 minuters styrka. Kommer somna på några sekunder,hehe. Ska bara plugga lite till innan jag ska stänga min ögon för den här dagen..hatar att plugga. Inget ***** pluggsug alls.döör. men nu ska ja vara positiv :) Plugga är bra :) Man blir förhoppningsvis smartare (Y) 

1 advent

Hallå hallå! Idag så skulle jag plåtat julia och hennes kompis men de blev lite ändrade planer så jag fotade syrran och mammas kompis :) Riktigt trevligt! Så nu ska jag bara äta lite snabbt sen blir det att lägga in dom på datorn och fixa till dom så lägger jag upp dom lite senare :)

rekomenderas

3 helt underbara filmer! Rekomenderar dom starkt om ni inte sett dom :) LOL är en typisk tjejfilm och är väll en såndär typisk romantik/drama film. Verkligen super mysig! 
En oväntad vänskap är så himla rolig :) Skrattade galet mycket när jag såg den,så himla skön.
The lucky one är också riktigt bra.
Se allihopa!

truth


Wishlist #1

Dessa två står bland annat på min önskelista! Så fina och  mysiga. Kofftan är snygg till vardags också med ett par svart jenas och kanske bara en enkel vit spetstopp. Simelt och mysigt ska de va!

Because

Gomorgon
Kunde inte blogga igår för blogg.se laggade sönder men nu funkade det iaf :) Igår kväll spenderade jah kvällen hemma hos annapanna med amanda, clara, sofie, matilda,lisa och sandra. Så sjuuuukt mysigt och roligt! Skrattade så mycket så om ett skratt fölänger livet så är jag odödlig nu,haha.
Idag händer nog inte så mycket, ska ut och gå och fota nu, sen tänkte jag fixa mitt rum lite så ska jag lägga upp lite bilder på de om jag hinner. Har fått lite önskemål om det :) Så får ja se vad som händer sen!
poss

RSS 2.0