alexx

Min eftermiddag spenderades nere vid havet med bästatse vännen.Vi snackade om allt och skrattade och längtade till sommaren. Det är typ sjukt när man tänker tillbaka på alla minnen vi har tillsammans,har ju lixom kännt varandra sen vi kunde gå,haha. Så det är en del grejor man har gjort ihop :)

sad#girl#cold#weather


Asså alla är typ as glada för att det snöar men jag typ deppar för att det är svin kallt..och kallare ska det bli! Ska det snöa ska det vara masssa kramsnö (Y) ,,Vill ha sommar igen! Jag tycker att hösten är mysig för det är lagom varmt/kallt ute och man gör massa mysiga saker. Tiden fram till jul och nyår är också charmig på sitt sätt men sen kommer tre långa pisskalla månader med slask,is och såmt jag hatar. Men sen kommer ju som tur är våren som man väntat på allt för läng :)

svart#bh#guld#dragkedja#silvrig#paljetter#bh´å#

Jag tänkte införskaffa mig dessa två någon dag :)
Så fina att ha under någon lite transperant skjorta
eller liknande :) Båda är från HM och kostar mellan 
100 och 200 kronor.

Dresses

Ja ni..klänningar finns det ganska många av.. Jag funderar på vad jag ska få för någon på jul. Jag vet inte ens vad vi ska göra på jul...pappa pratade något om köpenhamn,mamma pratade något om florida, tilde vill fira med släkten och jag vill typ åka till Stockholm eller Florida typ,haha. Så vi får väll se vad det blir :) Så det känns ju lite onödigt om man ska gå och köpa någon fin klänning så ska man ändå sitta i bikini på någon härlig strand på jukafton så jag avaktar nog lite innan jag fixar klänning ;) 

Fake

Hallå hallå, Idag så ska jag åka till församlingshemmet efter skolan och bara mysa där
en stund sen blir det ungdomscafé med massa goa människor :) Vi ska se massa gamla
Disneyfilmer så det blir ju intressant ,haha. När jag kommer hem så ska jag plögga för
jag har inget liv.Sen ska jag sova, sen ska jag vakna, sen ska jag gå upp, sen ska jag
leva.. Jag har svenska nu och ja måste jobba men de verkar så himla tråkigt så jag orkar inte.. blir väll att lossas plugga lite en stund ;) hehe.
poss
 
 

Sova på ett moln

Denna bilden är min inspiration för hur jag ska julinreda min lilla lägenhet. I ett tidigare
inlägg skrev jag ju att jag vill ha lite chabby chic varning men lite mer personligt och jag vill
sätta upp massa bilder vid sängen så jag kan somna med massa fina minne i huvudet ,hihi.
Jag vill ha massa spets, kuddar och fluffså det blir som att sova på ett moln, vill känns
mig som en ängel när jag ska sova,haha ;) 

Dör en smula..

Bild från weheartit
 
Skuukt fin är den outfit! Den känns som jag för jag gillar hippistilen men det ska ändå vara stilrent och fräscht så detta känns ju så rätt bara! Sen är gul min favoritfärg av någon anledning, man blir glad av den fägen ;) 

shabby chic

shabby chic stilen är en väldigt populär stil att ha hemma.
Jag tycker den är himla söt men har nästan blivit lite opersonlig
gör allt ska va vitt och rostigt och gammalt och massa små söta
blommor överallt. Men de är himlans söt endå :) Funderar på att
gör om min lilla lägenhet i denna stilen till jul. Massa vitt och ljus
överallt. Har tänkt att fixa min säng lite, höja upp den , sätta på
en sängkappa, sätta upp en sänghimmel, massa kuddar och
lampor och sånt, åå så mysigt! De blir ju typ som att sova på
ett moln ,haha.

Plögg


Tja bloggen, 
Sitter just nu med lilla claris o pluggar eller aa, ja bara lossas pluggar men ja tror att clara pluggar ,haha. Jag vill se film så hoppas hon har pluggat klart snart. Pallar verkligen inte o plugga .. borde ju köra järnet nu innan lovet med tanke  på att de är dom här betygen man ska söka in på men aja..de löser sig ;) Det gör det alltid!
Eller oftas iaf..

3x




Gomorgon! Ja har precis vaknat, de blev sent igår så behövde sova ut lite ;) Jag skulle bara ha spenderat kvällen i min säng och se någon mysig film .. sen så blev jag bombaderad av epa-traktorer och så kom johanna, bullen,lucas,morten,tobbe,alex,ronja,amnell lite spontant. Himla trevligt blev det iaf! Så ja kom väll inte i säng förrän vid 4 men yolo ;) Idag MÅSTE jag plugga hk tyvärr men ska shoppa så de är ju i alla fall roligt :P Ha de super bra! poss

*vet inte va ja ska skriva här..

Hejsan hoppsan! Okey de där lät töntigt men vem bryr sig ,haha. Idag så har jag träffat frida så åkte vi till hästarna och fotade..i havet. Inte vid havet ,I havet. Rätt kallt men efter ett tag så domnade ju varenda kroppsdel bort så sen var det ju lugnt ;) Mysig och kall dag iaf. Bilderna kommer upp så fort jag fårr dom :)
Lite random bild jag hade till en framsida av vår engelska film i plugget xd.Slarv redigerad är den men aja!

whaa

Asså detta är så min stil! dör lite grann..

Död tjej vare här!

Hejsan hejsan, idag som dom senast 1000 dagarna (känns det som i alla fall) så har jag pluggat pluggat och pluggat lite till. Så sjuktobeskrivligtmegasupertråkigt är det, framför allt att plugga spanska, för de ee så himla mycket mongo-ord i det språket +att det är massa atastrofer över allt. Pricken över i är att jag är sjuk och jag har inte tid att vara sjuk. Men denna dagen slutar ändå bra för jag och lilla frida gick en lång promenad och pratade och skrattade så dagen fick ett trevligt avslut i alla fall. Nu ska jag hoppa in i duschen och plugga in dom sita femtielva spanske orden sen blir de sängen. Gonatt!

A cloudi daj


In thaa air


Airplane


Feels like summer


Turkiet part 4


Turkiet part 3

 

Black or white


Turkiet part 2


Turkiet part 1

 

Over the world



Over the clouds and up in the air


Turkiet part 1


Dova färger


.


bloggpause avslutad

Heej alla fina! Har varken haft tid eller lust att blogga nu det senaste men ska komma igång nu igen :) Så nu blir de massa bilder framöver!

RSS 2.0