fyller 14 idag :D

Har fått
och lite mer,,,kommer bilder sedan :P

profilbild


<3


kläder från BIKBOK , Gina tricot H&M och Have2have

Hittade kolaget på fanny´s blogg :) Allt är från H&M

Moppe:D

Helowwisan alla :) Idag så åkte jag och pappa till Halland och köpte moppe :D :D :D
Botian Retro gul-mitalic ,2007 års modell
Så nu ska jag bara köpa en hjälm,,(gul,svart och silvrig tippar jag på) Fast man fick med en svart men vill ha en ny ;P
kommer mer bilder på den !

rock´n´roll


elize&sarah


sunshine


idag,igår och i förrgår

Gomorron alla hyfsat morgonpigga :) sorry för dålig uppdatering men har varken haft tid eller lust :$ Men nu tänker vi framåt istället :D Idag så ska fannybannyboo och hennes syster komma hit (www.fannyaasheim.blogg.se , http://colorkakii.blogg.se/ ) Så ska vi ha en super härlig dag ,,undra hur många gånger jag säger super varje dag...?? Vi ska fota/modella gör fruktsallad osv osv. :P Ska ta mycket bilder med min lilla avtryckare som jag kallar den ,,vi ska fota ner vid havet , i skogen mm. Aa ,, bilderna får ni se sen
Igår
Idag är de ju våffeldagen och jag och tilde gjorde riktigt smariga  med grädde, jordgubbar, vanilj glass, frysta hallon ,, det var galet gott!
Förgår
Idag efter skolan så gjorde jag lite läxor och efter det så kom Sarah och Elize ,, vi gick ner till vattnet och fotade ( bilderna kommer strax )Sarah och Elize tack för en underbar dag ;) <3 vi fotade i solnedgången och himlen var underbart fin.
Poss poss

Sarah och jag


Streetdance med sarah igår <3 :D

halllowisawetsi eller hur det nu stavas. Dålig uppdatering men iaf...
Igår så var jag med Sarah,,vi dansade och fotade och mimade/sjöng hehehe.
Bilder kommer....
Sen efter vi dansat klart (vi dansade i skogen hehehe as mysigt så filmade vi ,ska nog lägga ut dm ev.)
Sen gick vi in och gjorde te och tog lite mat och la oss i hängmattan på min balkong,,vi låg där med gossiga täcken och ljuslyktor och kuddar och bara myste :))Lyssnade på  lugn musik och hade det bra.
Det var min underbara gårdag skriver om idag senare :P
hade de bestt

fotat idag och här är bilderna...


The earth is upside down


sött,fint och snyggt!

gillar no mest dom 2 från höger ,,till mitten asso (det randiga och marinblåa) <3
sockersöt eller?

gillart gillart gillart


småiga blommor,,gillar linnen a osv osv



:)))

hellowie ! Idag så har jag färgat blåa slingor i min blond/bruna hårförlängning med en konstig "mascara for hair" sak.Lite kul så,,går bort när man duschar.
Sen efter plugget så blir det att vänta i 2 timmar sen så Cheerleading med underbara vänner :D längtar ...
hehe
Hejdå! puss på er

Ja idag :F


in-zoomning i mitt rum


hej,jag heter anonym och vågar inte stå för vad jag själv skriver....?

Hallo!Fick en lite små konstig kommentar av en från Tjörn som tydligen bor i Hjälteby och heter ******,,tänker ej nämna namnet  .Kommentaren var från en anonym,haha som dock inte var så anonym.Aja istället för att bli irriterad eller så så gjorde jag ett fototema av det. Hahah,, hade as kul :D





SO nu...


skönhetstips

gula naglar? Prova då att blanda ganska varmt vatten med salt (så det löser sig), låt svalna(så du inte bränner dig) och doppa sedan naglarna i det i 10 minuter.

8-årskalas <33


ja i mitten då da...haha


sarah

Sitter här med Olivija och Sarah ,, gjorde köttfärssås&spaghetti för en stund sen på hemkunskapen. Sen sressade vi as mkt för ett hinna med den "tidiga bussen",, vi missade 3 av 4 möjlig ,haha men vi han med en konstig buss endå.Men sen skulle vi ta nästa buss men den hade gått  :( så vi satt och prata i cirkus en timme.Sen så åkte vi hem till Sarhis och har lekt med 2 super söta hundar Salsa och Flisa.
Ajaa,min dag idag
Se u!

Cheryl Cole


idag så...


jag jag jag jag


osminkad och ny duschad


Cheerleading :D


gammal header :$


ja idag :)


H&M

vill ha/ska köpa 299 på H&M tror jaggillar outfiten, skulle passa as bra till sommárn
jätte snygg och enkel sommar outfit
rätt frärst med dom höga shortsen.
fiint!

foto:ne$$a Modell/redigerare:FinfinaFanny



Foto/Redigering:Fanny aasheim Modell:Ne$$a


street <3 <3 <3


zumba,streetdance,ridning ,,aa

Hej på er!Idag har vi "vinterdagar" ,,eller vad det heter. Jag ska först rida,,sen blir det street och zumba .As kul.
Framförallt street & zumba <3
Det har varit as kul idag iaf . Streetdancén slog det mesta tycker jag ,,älska att dansa.
Längtar tills Torsdag då jag har street med underbara Sarah,Mathilda,Becka,Ann,Tilde,Lovisa,,aa det var nog dom som ee med :)
längtar längtar längtar <3 <3 < 3
Slänger nog in ett litet inlägg sen
puss så länge!

scary thought


Skönhetstíps

2 Hårprodukter som jag älskar är "Barnängen balsam" och Fructis schampo. Håret blir så lent och gansigt :) <3

Skönhetstíp$

Mörka ringar/påsar under ögonen?
Prova smörj in med vaselin eller försvarets hudsalva.Lägg sedan gurk-halvor under ögonen.Låt värka i 20 min.Vaselinen tränger in i hyn och  slätar ut påsar under ögonen medan dom kalla gurk-skivorna  tar bort svullnaden under ögonen.

Vill ha till sommaren!

SÅ fräna!
rätt udda...

Skönhetstíps

Torr hy? Prova i sådana fall att smörja in ansiktet i olivolja eller rapsolja.Låt verka i 10 minuter tvätta sedan bort med ganska varmt vatten och smink-bortagning.Olivoljan tränger in i den torra hyn och återfuktar den.Och när du tvättar bort den med smink-bortagningen så får du bort den feta oljan från hyn och får inte finnar.


=)


träning träning träning

Hellowiisan! De var ett tag sen...tänker inte förklara vaför inte det blivit några inlägg utan istället tänker vi framåt ,,haha.Idag vaknade jag vid typ tio över åtta ,,av att solen lyste in genom mitt fönster och fåglarna kvittrade utanför.Väldig härligt att vakna till.Så gick jag ut och gick en långpromenad och sen tog jag ut alla söta kaniner marsvin och toffee.<3.Sen så gick jag ner till havet.Och gick ut på isen...utan att åka i,,haha.Har gått 1/2 mil idag sammanlagt,,så härligt :)Så vid 6 så tränade jag styrka och fys i en timme.Undrar hur mycket träningsvärk man får imon. haha.
hoppas ni har det bra,,det har jag iaf haft idag (rimmar) hehe
SES <3

dags för ett skönhetstips?

Japp! En naturlig produkt som effektivt stramar åt huden är vanlig äggvita.Ta och knäck ett ägg i en skål.Häll bort äggulan. Applicera ganska tunt lager (Typ 1 mm) och låt verka i 5 minuter och tvätta sedan bort med vatten.
Får en 3,5 av 5p (av mig).

ne$$a ne$$a ne$$a


sova?

Idag så var det skola ja och vi hade idrott,SO.............ja det gjorde ja iaf idag.Sen så klickade jag lite bilder med avtryckaren och sen blir det träning.I natt sov jag bara för dåligt :(man säger dagen innan att man ska gå och lägga sig tidigt ... men vad hjälper det om man ändå inte somna någon gång :/ Men ska prova och gå ut och gå typ 30 min om dagen för då får ögonen in så mycket ljus och då sägs det att man sover bättre :) Får se om det funkar för mig :)Hoppas hoppas

header

Hej igen,,nu är jag precis klar med den nya headern och ska lägga upp den imon.( Kan ju fortfarande inte sådant) hahha men men,det får några underbara vänner hjälpa mig med imon :)

1 mars!

Tjoohosan på er :) Första mars idag da,våren närmar sig <3 Längtar så otroligt mkt eter sommar och sommarlov <3
Jag vill att det ska vara +32° ute och skinande sol.Jag vill åka båt och bada.Och tänk bara att få ta fram sommarklänningarna ur garderoben :D Kanske gå upp tidigt och ta ett morgondopp och sen bara soltorka.
det är vad jag längtar till mest just nu.
Eftersom det är mars s fyller jag år om 1,23 ... 29 dagar,,hihi.
Min dag idag har varit bra,ja va i plugget ,,,glömde dock bort helt att det var Tisdag :d Jag var säker på att det va Måndag.
see you!

RSS 2.0