Min blivande garderob


...längesen...



blogg-tips

Nu blire bloggtips ...
http://claraisaksson.blogg.se/
http://fannyaasheim.blogg.se/
http://juliaaahh.blogg.se/
http://photosfromfrida.blogg.se/
http://busfilus.blogg.se/
http://fliprym.blogg.se/
http://louisehere.blogg.se/
http://littlethinker.blogg.se/
http://cherio.blogg.se/

GÄSTBLOGG

HEEEEJ SARAH BOMAN HÄÄÄRRR
BESÖK MIN BLOGG : http://busfilus.blogg.se/
VANESSAAA ÄR EN LITEN PLUTTTTT SOM DRICKER CHOKLADDRICKA OCH LITE MACARONIS FOR THE NIGHT.
OCH ATTTT JAG ÄR BÄST HIIHIIHHIIH PUSSPUSSS & KRAAAAAM IHIHIHIHH <3

Ansiktsmålningar kommer strax...

Har varit på rödakorstetts dag idag och målat ansikten...bilderna kommer om ett tag.slänger nog in ett till inlägg sedan med bilder från lite då och då,,men måste dock hitta ett usb först.det var väldigt trevligt att måla ansikten idag :d

..samtidigt ..

Idag ska jag ha cheerleading och dans ...samtidigt ... ämm hur nu det skall gå. På cheerleading skall jag öva på mjukis och lyft...har nu fixat en ny pyramid. Rå coolt. Kommer nog en liten film om jag fattar hur man lägger upp den......

Willys

I Tisdags så var jag med becka och bullen efter dansen...Beckas papppa hämtade oss ..ämm det var en "bara sitta 2 i bil" och vi var 4....så becka och jag satt på ett säte med lilla bullen i knät...sen så åkte vi till Willys och shoppa loss på fruktavdelningen ... aaa det var vad vi gjorde ...typ!

ulla,wikkie,becka,Bullen och jag

Har dansat idag och det var väldigt härligt .

hängmattta

Bild från häromdagen då jag bara låg och mysssste i hängmattan med fluffigt duntäcke....stort GILLA!

cheerleading 3x

tja tja bloggen! Gick upp cirkus halv 7 idag trots att det inte var någon skola...vi var lediga idag (Y) För jag skulle ha Cheerleading typ några timmar...så jag cyklade till stora höga ... visste inte riktigt hur lång tid det skulle ta för ja ee kanske inte hur pigg och alert soppas tidigt på morgonen...så jag räknade med 30-40 minuter...det tog 10 minuter . Hahah men träffade Beckabus där så vi gick in och började stretcha lite lätt sen vid nio kom dom andra cheyorna och i började träna. Lyckades nästan göra en mjukis. Jag lyckades nästan göra en okey rondat. Hade riktigt kul i alle fall. Så idag har jag tränat Cheerleading i 3 timmar i sträck och sedan cyklat 1 mil så borde snart få träningsvärk misstänker jag,heeh.

ggrrraauurr


"skriv din rubrik här" men vet inte vad jag ska ha för rubrik!


E bild från häromdagen... tänkte fixa bilderna lite och lägger upp dom en annan dag.

Stora Högaskolans dag

Thenarä alla. Har varit på Stora Högaskolans dag nu och så. Det var ju inte direkt roligt...äääm fattade ärlig tarlat inte vad man hade den för men i alle fall.När ja kom hem la ja mig i hängmattan med ett varmt fluffigt täcke och en kudde + macén och mös en stund...men sen domnade mina fingrar och jag gick in. Hahhah bara så att allla vet.

... bilder från häromdagen ...


It´s raining...

ingen rubrik

Hejsan
Idag så har jag väll inte gjort nått speciellt,,,de skköjigaste i plugget var nog volleybollen på Idrotten...Sen när jag kom hem så fixxade jag och sen power-walk´ade jag ca 8 km. Det var skönt framför allt den sista biten när man går vid havet :) (Y)Och nu ska jag sooova <3
Igår:Så var jag också i plugget ... och de roligaste i går var också idrotten :A. Sen när jag kom hem så pluggade jag lite sen hoppade jag studsmatta i en halv timme (måste ha rört väldigt mycket på armarna och axlarna för jag har väldigt mycket träningsvärk där!) haha. Sen sprang jag strandrundan (inte så lång...3,8 km). Efter detta blev det styrketräning och stretching. Sen sov jag som en stock. Skön dag de me.
Bilderna kommer imon! Jag lovar.

skjorta kavaj och lååååååångt inlägg

Haft gympa..... vi VAN of course. Vi körde flaggan hehehhe. Typ för kul :D,,,blir nog ingen dans idag men då blir det bilder istället! Fotat massa nu så det blir ett lååångt inlägg. :D .
Höres sedan!

ansiktsmålning

Igår:Så va ja i plugget efter det så  åkte jag typ hem...normal lixxom.hahhaah vet inte vad jag ska skriva...men jag ska måla ansikten på rödakorsetts dag typ ,,,, så behövde öva lite..bilderna kommer imon :))

fågel,, lilla fågel

Hejsan hoppsan! Det flög just in en liten fågel i storarummet,, stackarn ,,,han fick lite lätt panik och flög in i rutan och domna lite lätt ,,,men ja lyfte upp honom och efter ett tag flög han ut genom fönstret :D

börd in thä faier


kom på att ja inte lagt upp bilderna från Valborg...så dom kommer nu!

Dattons (Y)
Somewear over the rainbow....

badade här om dagen


pöss på dig


ska snart bli blond...IGEN


tårar,sorg & berg .......typ

Mina ögon,,,
Sarah och Clara
21.jpg" alt="" />

Ja&Clara&Sarah


Citronfromage...


h

Ska ha SOprov $: :C

:dd


gomorrrron!

Gomorrron! Idag så ja får se vad jag ska göra, men de lär bli att fota lite efter skolan ,hehhe. Så måste
jag plugga. Har SO-prov, spanska fraser/glosor, HK-prov, och ev. matte-prov.Slänger ev in ett inlägg sen :f
Igår
Så badade jag typ i 15 minuter. Det var typ 14 °+ . Sen så duschade jag av allt salt, sen fixade jag och trixade jlite. Sen så sova ja. C:

ego bilder på mig...igen!


massa bilder!

Klippt av ett par byxor
Jag och min oerhört snygga hjälm

växt & granatäpple


blandade bilder

Gammal bild!

Fanny´s tjejkväll


Och blogg pausen var här och med avslutad.

Och blogg pausen var här och med avslutad. Ska lägga in världens längsta inlägg strax,, måste bara välja klart vilka bilder jag skall lägga upp.
Idag så har jag varit med Sarah och Clara efter plugget. Vi hade ofc för kul . Vi fotade till ett fotoprojekt i skolan.
Temat skulle vara någon känsla ,,vi valde gladhet och ledsenhet. Bilder kommer!

blogg paus

Hej ,,det var mer en ett tag sedan. Tänker nog ta en blogg paus eller aa,, den har typ redan börjat,,haha. Men skall lägga ut rätt mycket bilder om någon dag eller så,, sen så kommer jag nog inte blogga så mycket ett litet tag,, får se hur långt...