Nånstans i Turkiet..

Tjenare tjenare! Sorry för värdens sämsta uppdtering men tid är inte det jag har mest av ..,, men i all fall. Pappa ringde mig förut när han var på väg hem ifrån Indien och bah:Vill du åka utomlands? Och de ee såklart ja vill,, så ja bah aa de vill ja , pappa bah:okii då kan du börja packa nu för bi åker om mindre en 24 timmar. Haha snabbt och lätt ska de va! ;) Så har packat nu så åker ja pappa o syrran imon,, vi ska till Turkiet men vi vet inte vart vi ska, finns tre olika alternativ.. antingen alanya elle nått annat:)
Så imon/i veckan så blir det lite äventyr i Turkiet ;)

Part hard, die young <3


gråt, tårar och chock

Ja rubriken säger de mesta.. Ja hade precis kommit hem från träningen och lägger mig i sängen. Så tittat jag på väggen så är det en spindel där som seriöst är längre än mitt lillfinger om man räknar med benen. Får så klart panik och börjar gråta och springer därifrån och hämtar mamma och syrran för att dom ska ta ut den. Sen försvan den så jag vågar inte sova dätute tills  jag vet att den är död/låångt borta.
Asså min fobi för spindlar går inte att sätta ord på, tycker det är så hemskt så jag vågar inte ens ta typ terapikurser för att bota bort det.Usch!! Så hemsk var min gårkväll. Men nu ligger jag i en gossig säng och tänkte gå ut och gå och sen sticka o träna lite. Sen ikväll bli de feest!
 

to-make-list


 
Denna rå snygga bh´n står på min "att-sy-lista" så ska bara in till shock nån dag och köpa masssa nitar :))

chicy.com/

chi
c
Asså det finns en sida som har så snygga kläder så man blir galen.. Gillar ju seriöst typ allt på deras sida, rekommenderar starkt! Så min stil asså ;)

Emmapemma 3x

Fotade den här vackra tjejen här om dagen och härär resultatet med tre olika redigeringar :)

Loloo.15

I Onsdags så fyllde lilla Lollo 15 år så ja o claris bakade eller aa, köpte muffins och piffade till dom lite :P Så fick hon dom o lite andra små saker och sen dom andra presenterna hon ska få kan jag inte avslöja än för dom har hon inte sett än ;)

I am who I am.

Accept it or don't.

Lovers gonna love

Haters gonna hate..

dress

Ny klänningen har kommit! (Lycklig) Åh den är så fin, passar pefa till fest och nyår med alla paljetter :)) Den ska användas flitigt i höst. Från Nelly.com, 499:-

Property of physica education

Åkte till en second-hand affär för nån vecka sen o hittade denna t-shirt (eller aa, då var det en t-shirt) Men jag klippte av ärmarna och fixade lite med båtringningen o tadaa, tycker de blev tyyft ;)

You can always dream..


serious to death


claris #2


Claris #1

Eftermiddagen/kvällen har spenderats med denna härfina flickan. Clickat masssa bilder, shoppat ,kollat modetidningar, drickigt tee, busat runt , fixat suprise för imon ;) Ja de är väll vad vi har haft för oss :) Sjuukt mysig dag!

Morgonpromenad #3


Morgonpromenad #2


Morgonpromenad #1


summer girl #2



Österrike #2

Foton:Mamma
Redigering:Jag

Österrike #1

Dessa är lite bilder från Österrike som mamma tog när hon var där, jag har dock fixat till dom lite osså ;) Kommer några till med en annan redigering :)

fest


Åh jag tror jag har hittat den perfekta klänningen för nästa feest :))
+svart jeffery och kanske en sliten jeansjacka till.
 

summer girl #1


åhh

Åhh, ge mig denna skönhet tacK! Sjukt fin är den ju! :o
Tänk den me ett par svarta jeffery, galet va snyggt de
hade varit på typ nyår eller en fest :)
Från: Nelly.com

Jeffry Campbell

Wihii detta blir mitt nästa inköp :D Blir dock rätt lång men jag orkar inte bry mig ;) Provade dom och jag märkte inte ens att jag hade klackar på mig,för egentligen så är det bara typ 4-5 cm lutning sen kommer platån. Så snart ska dom in i garderoben :))

R.I.P Nicklas Hocker <3

Usch va ledsen jag blir. Såg just att denna underbara kille gått bort. Vila i frid kära du <3

City


Life in moment

Tog denna bilden i somras och tycker de e så sjukt kul och fota liv i rörelse :) Tänkte fota en ny match snart :)

Sushii

u
Jag ,Fanny o Clariss e ju helt klart grymma på att göra sushii, helt klart!

party hard, die young


saker jag saknar

De va några år sedan sen jag slutad o rida nu och jag saknar inte ridlektionerna men jag saknar att stå och gossa med en mysig häst o sen bara rida ut i skogen o så. Får väll ta me min hästtokiga vän Frida och rida ut någon dag och kanske fota lite me hästarna också ;)

Sunset #2


arkivet

Har suttit o kollat igenom arkivet o fixat o trixat me lite bilder :)

kissemissar


sis


Bihålsinflammation

Just nu ligger jag i min mysiga säng och kollar inspirationsbilder och kommer på fotoideer :)) Vill ut och gå och få lite frisk luft men jag har bihålsinflammation så jag får nog stanna kvar under täcket. Men det är inte helt fel det heller ;) Gammal bild! Ska fota massa ny snart! puss

Inspiration #6


What goes around comes back around..


Plåtning

Igår fotades jag av tjejen som tog dessa bilder i somras, nämligen lilla Julia. Helt grym fotograf,henne rekomenderar jag starkt! Vi fotade syskon bilder för hon hade en fotouppgift där hon skulle göra en dokumentär, så hon gjorde en dokumentär om min och Tildes relation. En dag med mycket skratt blev det,haha. Bilderna kommer upp så snart jag fått dom :) puss

000


RSS 2.0