sleep tight

Hej på er! Min dag idag kan bara beskrivas med ett ord och det är flummig.. har varit så trött så satt och lipade typ en hel IUP-lektion av  att killarna drog massa "alla-barnen"-skämt som är så dåliga så man bara måste skratta och de leder till att man skrattar tills man gråter haha xD blir o sova tidigt ikväll ;)

Freedom

Gammal bild från turkiet :) Vill göra nått liknande någon gång innan jag dör, fast hade velat hoppa från någon hög höjd med fallskärm och fota lite,hehe. Få se hur de ska gå till bara..

Inspiration


wantis


New in!


torsdag, fredag, lördag


Hej alla fina :)
Har inte riktigt hunnit blogga dom senaste dagarna så ja kan kortfatta som snabbt, i torsdags så åkte jag direkt hem efter skolan och rå pluggade i si så där 4 timmar, sen tränade jag styrka (cirkelpass) sen somnade jag. I fredags stack jag in till Std och småshoppade lite, fick köpt ett träningslinne som jag kan visa sen, sen stack jag till gymmet (höll på att förfrysa på väg dit) och körde 10 000 meter rodd+20 min aktiv gång. Sen drog jag hem och åt och sen slocknade jag. Idag så vaknade jag upp med träningsvärk i typ varenda muskel i hela kroppen så fick bli en chill lördag med lite pluggande, fotande och degande framför teven. I kväll står gymnasieval på min to-do-list , ska bli skönt att få de gjort.
Pusshej! 

Lycka

Hej alla underbaringar! Har inte haft någon dator typ över lovet så jag har inte bloggat o mobilappen är sämst enligt mig, så ni får ursäkta. Men jag ska komma igån nu ;) Idag har jag varit i skolan och de va en vanlig halvseg dag. Efter skolan gick jag och amanda hem till henne och sedan stack vi och gymmade :) Jag körde power-walk i en timme sen lite styrka + stretching. Kommer kännas fint i benen/vaderna imon ;)

RSS 2.0