lila naglar

Sitter o målar min naglar lila sen blir de fota me jullebulle o sen sticka iväg till tobbe o köra fyrhjuling :)) Go dag!

second hand

Gårdagen spenderades i stan med syrran o pappa. Gick o shoppade lite i en söt second-hand affär o köpte några gamla t-shirts som ja ska klippa lite ii sen blev de liseberg. Gick runt där o fotade o filmade massa. Kunde inte åka nått för har bihålsinflammation så de trycker för mycket i huvudet så men annars så va de trevligt :)

Keep your head up and smile

Ganska seg dag, för många håltimmar men aja ,men ska ju inte klaga. När jag kom hem så skulle jag egentligen fotat med bästaste Julia och sen fixat prao-saken..fast jag börjar känna mig sjuk så ja kom bara in genom dörren och la mig i sängen så vaknade jag 4 timmar senare och fattade inte att jag hade sovit.. Ja så kan de ju oxå bli..

editing

Åhh är så sugen på att redigera  massa bilder! Måste bara klicka några först..vilket är svårt efter som kameran är i Österrike med mamsen , man ja får väll redigera några bilder därifrån ist :p

you only live once ;)

Min helg spenderades på Åh på återträff med massa gossiga människor. Galet kul! Sov dock 5 timmar på 2 nätter men you only live once ;)

Mabey u should try bitch?


3#


Bestfriends? Bitch,please. We're sisters

Om allting blir som vi vill så flyttar vi tre blondiner till USA om 2454 dagar! thihi. Bara typ 7 år nånting kvar, tagga!

Friday

På fredag händer det massa saker bland annat fest och klippning o slingning :)) Allt detta ser jag veerkligen fram emot. Ska ha en liten inflyttningsfest med vännerna :) Åker ju dock till frissan vid två o tjejerna kommer 7, men då kommer mina små änglar lollo o clariss o hjälper mig så dom ska få fria händer att laga mat, blanda drinkar o fixa o trixa lite.. får se hur detta kommer och sluta ,haha. Men dom är bäst så de kommer bli bäst ;)) Håret ska slingas i nån ljusbrun kaffeton  med lite silverblonda inslag :) Härlig fredag har jag framför mig!
puss

Autum

Dags att fota lite nya höst bilder snarast, tror de blir ett och annat fototema nästa vecka. Är väldigt sugen på lite höstiga bilder nu  när löven börjar bli så fina :)

Jordnära

Tycker att denna bilden är så ball! Tycker det är fint med dom naturliga färgerna och sen den sanden på de, snyggt!

BikBok





Snygga saker från Bikbok!

###


Inspiration #5


Marstrand

Beger mig snart till Marstrand och där ska jag spendera helgen med gossiga människor :) Ser jag verkligen fram emot!

***



 

today

Heeejsan hoppsan! Eftermiddagen har spenderats med mina älskade vänner. Vi har pluggat typ konstant i 3-4 (duktiga tjejer) timmar sen gick vi ut o gick o gungade  o skrattade seriöst ihjäl oss sen cutade ja upp mitt lillfinger o de gjorde väldigt ont när jag väll märkte att fingret va blodigt..

Summer #2

Asså de är ju typ höst nu men jag lägger på lite sommarbilder ändå ;) Alltså egentligen så gillar jag nog mest hösten för den är så mysig och träden blir så fina. Så brukar vi åka utomlands till något varmt land så man får lite färg o baara relaxa lite. Så jag tror jag gillar hösten mer en Sverigesommar för de är för f*n bara regn, blåst och moln. Fast när det väl är varmt så älskar jag Sverigesommrarna endå och alla mysiha saker man kan hitta på :)

Shoppat

Så! Kom precis från stan. Har shoppat lite grejor som ni nog får se senare, typ den oxblodsröda tröjan från hm och dom jeansen ja la upp o lite nagelack o sånnt som man aldrig kan få för mycket av ;) Har tänkt på det att jag har mer nagellack i min kyl än mat ,haha
Ha de bäst!
puss

Står på inköpslistan


RSS 2.0